مجتبی جباری جانشین بوژوویچ شد مرضیه جعفری، سرمربی جدید تیم ملی فوتبال زنان شد+سوابق تمدید قرارداد فلیک با بارسلونا هواداران گالاتاسرای شاکی از موراتا پایان کار همیلتون در فرمول یک؟ مهدی تاج:با وجود VAR نباید اشتباهات داوری به وجود بیاید پیشنهاد وسوسه‌بر‌انگیز الهلال به رافینیا | ۲۰۰ میلیون یورو برای چهار فصل! محرومان مرحله یک چهارم‌نهایی جام حذفی مشخص شدند | استقلال و سپاهان با ۳ محروم خرید غندی‌پور برای پرسپولیس ۱۳۰ میلیارد آب می‌خورد! اطمینان موسیمانه از وصول مطالباتش از باشگاه استقلال آبی‌ها تمرین را تحریم کردند پاری سن ژرمن بیرون از خانه نمی‌بازد شکست ناهید کیانی مقابل مبینا نعمت زاده در چین مرادمند فصل را از دست داد؟ فستیوال ستارگان کشتی در آمریکا بند جدایی قرارداد کارتال با درگذشت پاپ فرانسیس، فوتبال یکی از هواداران باوفایش را از دست داد جلسه هیئت‌مدیره استقلال برای تعیین تکلیف بوژوویچ ویدیو| خلاصه بازی بارسلونا و مایورکا در لالیگا درویش درباره گندوز واقعیت را نگفت
سرخط خبرها

۱۰ بازی، ۱۰ مصدوم دراستقلال| موسوی به تراکتور نرسید

  • کد خبر: ۵۶۰۴۹
  • ۲۸ دی ۱۳۹۹ - ۱۷:۱۸
۱۰ بازی، ۱۰ مصدوم دراستقلال| موسوی به تراکتور نرسید
احمد موسووی، مدافع راست استقلال به احتمال زیاد بازی با تراکتور را از دست خواهد داد. او دهمین مصدوم استقلال از شروع لیگ محسوب می‌شود.

گروه ورزش| شهرآرا نیوز، استقلال درماه‌های اخیر با مصدومیت بازیکنان خود مواجه شده و به تناوب بسیاری از آن‌ها را از دست داده است.

از ابتدای فصل تا کنون بازیکنانی همچون  سیاوش یزدانی، شیخ دیاباته، فرشید اسماعیلی، مسعود ریگی، وریا غفوری، عارف غلامی، محمدنادری ومهدی قایدی به دلیل مصدومیت ایامی را از حضور درترکیب استقلال محروم بودند. سبحان خاقانی نیز بعد از اولین حضور درترکیب استقلال با مصدومیت مواجه شد و حالا درآستانه بازی با تراکتور از اردوی استقلال خبر می‌رسد که احمد موسوی، بازیکنی که سابقه بازی در تراکتور را هم دارد به دلیل مصدومیت قادر به همراهی استقلال نیست.

البته غیبت این بازیکن شاید چندان به لحاظ تاکتیکی برای محمود فکری ضررآفرین نباشد به این دلیل که وریا غفوری به مانند بازی با پرسپولیس می‌تواند در پست دفاع راست قرار بگیرد. درآن بازی موسوی از ابتدای نیمه دوم جای خود را به دیاباته داد و وریا یک خط عقب‌تر بازی کرد.

در بازی با تراکتور هم همین تصمیم اعمال خواهد شد و کاپیتان استقلال در پست دفاع راست به بازی گرفته خواهد شد، اما سوالی که باید درمقابل مربیان استقلال به خصوص مربیان بدنساز این تیم قرار داد این است که چرا و به چه دلیل استقلال ازابتدای لیگ تا کنون که ۱۰ بازی انجام داده ۱۰ مصدوم داده است؟! آیا تیم استقلال از حیث بدنسازی با مشکلاتی مواجه است که پی درپی مصدوم می‌دهد؟

این حجم از مصدومیت‌ها درشرایطی که نزدیک به ۳ ماه از شروع لیگ می‌گذرد دراستقلال عادی نیست و مربیان این تیم باید راه حلی برای این بحران بیابند. بدون شک اگر این مشکل بزرگ درنیم فصل دوم که فشار و تعدد بازی‌ها بیشتر می‌شود ادامه داشته باشد استقلال با بحران بزرگی مواجه خواهد شد و چه بسا ممکن است همین موضوع به ظاهر ساده قهرمانی را از استقلال بگیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->